Етика та саморегуляція

Єдині умови для діяльності бізнесу

У даному розділі міститься корисна інформація щодо етичних аспектів та саморегуляції у сфері прямого продажу в Україні.

В залежності від того, хто ви – споживач, дистриб’ютор чи представник компанії прямого продажу, ви можете знайти корисну для себе інформацію у відповідній закладці. Кодекс професійної етики, а також усі інші матеріали, які містяться у даному розділі «Етика та саморегуляція» було розроблено у відповідності до матеріалів Європейської асоціації компаній прямого продажу, Світової федерації асоціацій прямого продажу, а також із врахуванням етичних стандартів та найкращих практик із індустрії прямого продажу.

Цінність даних матеріалів полягає у тому, що вони демонструють найвищі стандарти етичності та цілісності і сфері прямого продажу, в Україні зокрема, а також мають на меті захист споживачів, що особливо важливо у індустрії прямого продажу, яка є надзвичайно динамічною та швидкозростаючою.

Тільки виконання єдиних етичних правил дозволить створити здоровий ринок із чесною конкуренцією, безпечними товарами та задоволеними споживачами.

Бажаєте дізнатися більше?

Будь ласка направте Ваш запит онлайн

Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.