ТОВ “Джерелія”

ТОВ ``Джерелія``

Українська інноваційна компанія
Share:

Про компанію:

J’erelia – українська інноваційна компанія прямого продажу №1 в Україні. Вона заснована у 2015 році, коли було вкрай важливо підтримати розвиток українських виробників і малого, середнього бізнесу в країні. Компанія представлена в усіх регіонах держави. Головний офіс розташований у Києві.
Ідея та місія компанії:
Виробляй Українське!
Купуй Українське!
Популяризуй українське!
Діяльність бренду спрямована на виготовлення якісної та сучасної вітчизняної продукції. Наразі компанія створила більше ніж 400 різних продуктів, до яких входить широкий та різноманітний асортимент товарів для всієї родини: косметичні засоби для догляду за шкірою, тілом, волоссям, продукти для здорового харчування, натуральні засоби для прання та прибирання дому.
Товари J’erelia виготовляються з екологічно безпечної та натуральної сировини. Продукція сертифікована, має санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України та не тестується на тваринах.
Компанія співпрацює з 70 українськими виробниками. Перш ніж обрати партнера J’erelia ретельно вивчає підприємства, щоб відібрати для співпраці тільки найкращих.
Сьогодні компанія обрала виробників, які у своїй діяльності поєднують природні багатства України, натуральні та екологічні інгредієнти з інноваційними підходами і передовими технологіями міжнародного рівня. Усі науково-дослідні лабораторії та виробництва підприємств оснащені відповідно до сучасних європейських вимог.
Географія партнерів, де розробляється і виробляється продукція компанії, дуже широка: від села Спас на Західній Україні до Харкова, від Києва до Дніпра. Головний принцип команди J’erelia: створюємо продукцію тільки в Україні!
Компанія надає можливості кожному українцю розпочати будувати власний бізнес без жодних вкладень у себе вдома, в Україні! Наразі в J’erelia працює понад 10 000 незалежних Партнерів з продажу продукції та 50 співробітників.
Команда компанії «J’erelia» постійно розробляє освітні програми, проводить виїзні зустрічі по всій Україні, надихає споживачів продукції на здоровий, активний і красивий спосіб життя.
J’erelia – це вітчизняна компанія зі 100% українськими інвестиціями. Вагомою перевагою є те, що всі вкладення залишаються в України. Це сприяє зростанню економіки та наповненню бюджету держави, що йде на соціальний захист, пенсії та зарплати громадянам.
Україна – це натхнення! Сучасний український бізнес – це J’erelia.

Адреса: Україна, 08130, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, село Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, будинок 1Б, офіс 310
Офіційний сайт: www.jerelia.com

logo biryuza-01
УАПП1
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.