ТОВ “ГЕРБАЛАЙФ УКРАЇНА”

ТОВ ``ГЕРБАЛАЙФ УКРАЇНА``

Персональні послуги в області збалансованого харчування
Share:

Про компанію:

Herbalife – міжнародна компанія, яка здійснює діяльність в індустрії здорового способу життя. Компанія була заснована 1980 року в Лос-Анджелесі й сьогодні працює більш ніж у 90 країнах світу для мільйонів клієнтів. Акції Herbalife котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: HLF). У компанії працюють більш ніж 7 тис. співробітників, обсяг чистої виручки у 2013 році становив ,8 млрд. Herbalife допомагає людям боротися із зайвою вагою та нездоровим харчуванням, розробляючи високоякісні продукти й надаючи освітні та персональні послуги в області збалансованого харчування, створюючи атмосферу, яка надихає наших споживачів дотримуватися звичок здорового харчування, контролювати свою вагу і вести активний і здоровий спосіб життя.

Адреса: вул. Почайнинська, 36
Київ, 02000 Україна
Тел. +38 044 393 77 50
Факс. +38 044 393 77 52
Офіційний сайт: www.herbalife.ua

Signage stands outside of the Herbalife Ltd. Plaza in Torrance, California, U.S., on Sunday, May 1, 2016. Herbalife Ltd. is scheduled to release earnings figures on May 5. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg via Getty Images
herbalife
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.