ТОВ “МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД”

Mary Kay

Косметична та парфумерна продукція
Share:

Про компанію:

Mary Kay – бренд #1 прямого продажу засобів догляду за шкірою та декоративної косметики у світі* за даними Euromonitor International.

Вже 60 років компанія Mary Kay тримає лідерство в індустрії краси та бізнес-можливостей для жінок.

Сьогодні це успішний бренд, представлений у майже 40 країнах світу, з потужною науковою та виробничою базою, що створює інноваційну косметику. Компанії належать більше 1600 патентів, а портфоліо бренду налічує понад 800 продуктів.

Mary Kay – це компанія, що пропонує можливості власного бізнесу для будь-якої жінки – різного віку, статусу, компетенцій – з підтримкою компанії та світового комʼюніті Mary Kay.

У своїй діяльності компанія орієнтується на cтратегію сталого розвитку, керуючись ключовими орієнтирами, як-от: екологічність продукції, відповідальне виробництво, соціальний вплив, розширення можливостей жінок.

В Україні бренд Mary Kay працює вже понад 25 років: українське відділення почало свою роботу 15 листопада 1997 року. За цей період компанія Mary Kay Україна була відзначена численними національними нагородами за якість продукції та жіноче лідерство.

Благодійна програма бренду «Рожевий змінює життя», що діє в Україні понад 20 років, підтримує жінок України, які стикнулися з проблемою раку молочної залози та бере участь у ряді інших благодійних ініціатив.

Компанія Mary Kay – бренд, покликаний реалізовувати головну місію своєї засновниці: ЗБАГАЧУВАТИ ЖИТТЯ ЖІНОК.

Mary Kay – твій експерт у світі краси

*Джерело: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care, випуск 2023, за обсягом продажу у грошах, дані за 2022 рік

Mary Kay Україна – Компанія року 2023

Компанію ТОВ «Мері Кей (Україна) Лтд.» визнано кращою компанією галузі згідно з проведеною аналітикою Всеукраїнського галузево-аналітичного центру.

Ця номінація є свідченням надійності та інвестиційної привабливості підприємства, є офіційним підтвердженням надійності компанії, її першості в галузі, високої репутації і якості послуг.

Дякуємо за довіру клієнтам та партнерам!

Про Mary Kay

ВЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВЖДИ. Впродовж 60 років можливості від Mary Kay надають жінкам силу самостійно вирішувати й творити своє майбутнє через освіту, наставництво, адвокацію, спілкування та інновації.

Mary Kay інвестує в науку, що лежить в основі краси та створює передові засоби для догляду за шкірою, декоративну косметику та парфумерію.
Компанія дотримується стратегії сталого розвитку заради збереження нашої планети для наступних поколінь, підтримує жінок, які стикнулися з онкологічними захворюваннями та домашнім насильством.

Дізнайтеся більше на сайті marykay.ua, шукайте нас у Facebook, Instagram, або YouTube.

Про визнання Компанія року

Номінація заснована Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва та проводиться з 2017 року з метою визначення і відзнаки надійних та пріоритетних підприємств України, сприяння популяризації їхніх послуг та розвитку престижності підприємств, які працюють в Україні.

Результати номінації формуються щорічно серед підприємств, які працюють на території України для порівняння та визначення кращих підприємств галузі. Експертний аналіз враховує коефіцієнти, що характеризують стабільність, рентабельність, ефективність роботи капіталу та ліквідність.

Адреса: вул. Нововокзальна, 2
03038, м. Київ, Україна
Тел. +38 044 490 68 50
Факс. +38 044 490 68 51
Офіційний сайт: www.marykay.ua

Нагорода Україна-20240319-100521
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.