ТОВ “НУ СКІН ЕНТЕРПРАЙЗЕС УКРАЇНА”

NuSkin

Продукція для персонального догляду
Share:

Про компанію:

NuSkin – швидкозростаюча компанія прямого продажу, яка веде свою діяльність у 52 країнах світу. Оборот у 2010 році склав майже 1,5 млрд. доларів США. Компанія складається з двох підрозділів: Nu Skin і Pharmanex. Nu Skin є лідером у створенні і реалізації продуктів персонального догляду класу “преміум”. Pharmanex виробляє високоякісні біологічно активні добавки та продукти для підтримки здоров’я людини. У 2010 році компанія відкрила 52-й за рахунком ринок – в Україні.

Акції компанії Nu Skin Enterprises котуються на престижній Нью-Йоркській Фондовій Біржі під індексом «NUS». З 1996 року благодійний фонд компанії «Сила на благо» пожертвував більше 19 млн. доларів США на проекти поліпшення життя дітей в усьому світі. У 2002 році компанія представила інноваційний соціальний проект – програму «Нагодувати дітей» і створила формулу поживної каші для того, щоб вплинути на загрозливу ситуацію дитячого голоду. Результатом цієї програми є мільйони порцій каші, які щомісячно передаються голодуючим дітям і рятують життя. До 2011 року завдяки програмі «Нагодувати дітей» кількість порцій каші, передана нужденним, склала понад 200 мільйонів.

Тел. 0 800 30 19 84
Факс. 0 800 30 19 94
Офіційний сайт: www.nuskin.com.ua

15e2adcbd30-cache
nuskin2015_1
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.