ТОВ “ОРІФЛЕЙМ УКРАЇНА”

Oriflame

Косметична продукція
Share:

Про компанію:

Oriflame – компанія, що заснована в 1967 році, сьогодні є міжнародним косметичним концерном, який має представництва в більш ніж в 60 країнах світу. Прихильниками косметики під брендом Oriflame є близько 3 мільонів консультантів по всьому світу, що забезпечує щорічний об’єм продажів близько 1,3 мільярда євро. Портфель продуктів Oriflame містить більше 1000 найменувань продуктів, створених під гаслом: «Краще від природі, краще від науки”.

Бізнес-можливості Oriflame – краща пропозиція на ринку прямого продажу для тих, хто готовий прагнути до високих доходів та бажає розпочати свій шлях до мрії, користуючись унікальною бізнес-концепцією: «Заробляй сьогодні і втілюй свої мрії завтра». Гуманне ставлення до природи та людей є частиною корпоративної політики компанії. Oriflame займається благочинними проектами як співзасновник Міжнародного дитячого фонду. Акції компанії котуються на фондовій біржі Nasdaq OMX Exchange. Дочірнє підприємство «Оріфлейм Косметікс Україна» працює з 1997 року на ринку прямого продажу, а на ринку України компанія присутня з 1992 року. В Україні компанія проводить проекти, спрямовані на допомогу дитячим будинкам.

Адреса: вул. Лисенка/Ярославів Вал 2/1
01030, м. Київ, Україна
Тел.: +38 044 490 77 05
Факс.: +38 044 490 77 04
Офіційний сайт: www.oriflame.ua

oriflame-03-cac5402144
ORIFLAME1
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.