ТОВ “ТІЄНС УКРАЇНА”

Tiens

Прямий продаж, біотехнології, охорона здоров’я, туризм та готельний бізнес, освіта, електронна комерція, інвестиції, нерухомість
Share:

Про компанію:

Tiens – це Корпорація «Тяньши» і підпорядковані їй структури в різних регіонах світу під назвою Tiens (Тієнс), Tianshi (Тяньши). ТОВ «Тієнс Україна» – офіційний представник Корпорації «Тяньши» в Україні. Корпорація «Тяньши» була заснована в 1995 році у м. Тяньцзінь, Китай, паном Лі Цзіньюанем. На даний час у результаті злиття виробничого, комерційного і фінансового капіталів, Корпорація «Тяньши» перетворилася на велику транснаціональну компанію, що розвиває свій бізнес у таких галузях, як прямий продаж, біотехнології, охорона здоров’я, туризм та готельний бізнес, освіта, електронна комерція, інвестиції, нерухомість.

Корпорація «Тяньши» веде свій бізнес у 190 країнах світу; у 110 країнах і регіонах світу були створені її філії; співпрацює із провідними підприємствами багатьох країн. Асортимент продукції «Тяньши» налічує понад 1 000 найменувань, які випускаються у чотирьох напрямках: дієтичні добавки, оздоровчі прилади, косметичні засоби, засоби по догляду за домом.

Адреса: проспект Дружби Народів, 14-16, корпус 5
Київ, Україна
Тел.: +38 044 277 35 35
Офіційний сайт: www.tiens.ua

tiens1
seri pembersih

Інші компанії

Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.