ТОВ “Форевер Лівінг Продактс”

ТОВ ``Форевер Лівінг Продактс``

Продукція на основі Алое вера
Share:

Про компанію:

Форевер Лівінг Продактс – найбільша в світі компанія по вирощуванню, виробництву та дистрибуції продукції на основі Алое вера. Компанія контролює весь цикл виробництва – від посадки рослини до виготовлення кінцевої продукції, пропонуючи ринкам понад 150 країн світу цілющі напої на основі натурального стабілізованого соку Алое вера, широкий спектр комплексних дієтичних добавок, дієву продукцію для особистої гігієни, натуральну і якісну косметичну продукцію та декоративну косметику.

Компанія успішно діє в Україні з 1996 року, маючи Головний офіс в м. Києві та філії в Дніпропетровську, Львові, Одесі, Харкові, Херсоні та Ужгороді. На сьогоднішній день в Україні компанія має близько 100 000 зареєстрованих підприємців. Продукція “Форевер Лівінг Продактс” допомагає людям почувати себе та виглядати краще, а зрозумілий і вигідний бізнес-план змінює на краще життя десятків тисяч українців.

Адреса: вул. Межигірська, 7/16
04070 Україна, м. Київ
Тел. +38 044 338 08 08
Офіційний сайт: www.foreverliving.com.ua

foreverliving2
foreverliving4
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.