Інформація для компаній

Ресурси, надані нижче, стануть Вам у нагоді для виконання положень Кодексу професійної етики, а також для поширення та інформування дистриб’юторів, споживачів та інших осіб про Кодекс.

Важлива інформація

Інформація, представлена у цій брошурі, демонструє, чого можуть очікувати споживачі, купуючи продукцію компаній прямого продажу.

Незалежний підприємець – дистриб’ютор продукції повинен знати про свої права. Відносини між компанією та дистриб’ютором базуються на принципах, що викладені у Кодексі професійної етики. Чого дистриб’юторам слід очікувати від компанії, із якою вони співробітничають?

Ця брошурка кишенькового розміру нагадає дистриб’юторам про їхні зобов’язання перед їхніми клієнтами. Задоволеність клієнтів – це ключ до успіху бізнесу дистриб’юторів.

Ці матеріали складено згідно із положеннями Кодексу професійної етики УАПП. Тут описано ситуації, які можливі під час ведення бізнесу у сфері прямого продажу.

Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.