ДП “Ейвон Косметікс Юкрейн”

ДП ``ЕЙВОН КОСМЕТІКС ЮКРЕЙН``

Косметика та аксесуари для жінок
Share:

Про компанію:

Avon – компанія, яка вже 135 років підтримує жінок, пропонуючи інноваційні, якісні косметичні товари. У структуру бізнесу Avon входять передові дослідницькі центри, на базі яких ведеться безперервна наукова робота в області створення інновацій. Компанія випускає декоративну косметику, косметику по догляду за шкірою обличчя і тіла, парфумерію, а також модні аксесуари та товари для дому. Продукція компанії Avon отримала більше 300 нагород за останні 3 роки.
На український косметичний ринок компанія Avon вийшла в 1997 році, посівши на ньому лідерські позиції і ставши однією з перших компаній прямого продажу в Україні. Більше 5 мільйона незалежних представників з продажу отримують дохід з Avon. Компанія присутня в більш ніж 50-ти країнах світу та отримала «Бренд року – 2020» у номінації «Бездоганна репутація» в Україні. Компанія є одним із засновників Української асоціації прямого продажу (УАПП), що представляє індустрію прямого продажу в світі і в Україні.
В січні 2020 року Avon приєдналась до групи Natura&Co. Завдяки цій знаковій угоді створена 4-та за величиною в світі косметична компанія, що веде «чисту гру». Злиття Avon, Natura, The Body Shop і Aesop значно розширює охоплення багатоканальної мультибрендової групи і робить її безпрецедентним лідером у сфері прямих продажів, забезпечуючи косметичною продукцією понад 200 млн клієнтів у всьому світі.
Благодійний Фонд Avon, заснований у 1955 році, є найбільшою корпоративною організацією світу, яка захищає та дбає про інтереси жіноцтва. Протягом шести останніх десятиліть Благодійним фондом Avon було залучено й спрямовано на соціальні програми в різних країнах світу більш, ніж 1млрд. доларів США. В Україні за 19 років роботи Програми «Місія проти раку молочної залози» було зібрано понад 19 млн. грн на боротьбу проти раку молочної залози. За цей час компанії вдалося придбати 19 одиниць сучасного обладнання для 11 обласних державних онкологічних клінік, а в січні 2019 року було придбано та передано новітнє цифрове мамографічне обладнання Сумському онкодиспансеру. Завдяки компанії Avon в Україні вперше з’явилися мобільні мамограічні комплекси, які були передані Черкаському та Сімферопольському онкоцентрам. Благодійна програма Avon «Місія проти насильства над жінками» існує в Україні ще з 2009 року, а з листопада 2019 року AVON і UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, об’єдналися заради боротьби з домашнім насильством.

Адреса: Харківське Шосе, 5, с. Щасливе, Бориспільський район, 08325, Київська обл., Україна
Тел. +38 044 230 36 00
Офіційний сайт: www.avon.ua

Avon_bannar_600x410_2
Avon_bannar_600x410_1
Українська асоціація прямого продажу - недержавне, добровільне, неприбуткове об’єднання провідних компаній, що здійснюють діяльність у галузі прямого продажу товарів та послуг в Україні з метою захисту їх інтересів, розвитку індустрії та формування позитивної громадської думки.